Alla inlägg under november 2007

Hm

Av Louise - 22 november 2007 19:03

Åkte till nya hm men när det var tio före mig i kön så tog presentcheckarna slut:( Det var inget sp mer med det. Titta in på kicks och en paket jag viljat ha fanns men inte de saker som jag viljat ha i det...Åkte till skopunkten före mediamarkt hitta ett par skor snygga men vill jag hellre ha dem än en batteriladdare som jag kan fixa till digitalkameran? Prioriteringar svårt. Mediamarkt hade inget förutom att de bjöd på korv och festis eller kaffe. Åkte hem och vila lite. Stack sedan i väg och kika på 4 lägenheter det är en jag är sugen på!!! Men pengar-fronten är dålig måste vänta så jag kan betala men det är inflytning snarast eller enl. överenskommelse... Det kan gå fort nu... Åkte till stan och köpte nässpray en macka till syrran som följt med mej på visningen och så. Och hon fixa en sak på banken då.


Ha det bäst!!!!

Av Louise - 21 november 2007 12:19

Vakna bätre idag men hade ont i magen:( Gick till rabete men fick gå hem tidgt för mitt illamående och så där var inget bra. Tar det därför lugnt hemma:) (Kan iaf inte göra nåt har ont i vänster fot desutom...)


Ha det bätre!!!

Hej

Av Louise - 20 november 2007 15:48

Dagen började med att jag försov mej men vakna med att vara tvärvaken. Skulle hinna göra mej klar på 10 minuter det gick ju inte.

Väl på jobbet fick jag gå och köpa morgontidningarna, en bit att gå! men inget mer sp. där i dag. När jag slutat åkte jag till staden och banken skulle föra över pengar till syrrans konto men kan inte hennes siffror så jag får göra ted över internet ist. fick därför bara jöra mitt andra ärrende nämligen ta ut pengar till mig sj (fixa busspengar till mitt kort...) och fara hem. Sutti och inte gort något nu hittar kankse på nå.


Ha de bäst!!!

Tja

Av Louise - 19 november 2007 20:42

Idag har jag lämnat tillbaka kameraväskan som jag köpt på clas ohlson. Det tog lite tid att få återbetalningskortet att funka men till slut gav det med sig. Åkte sedan och handla och sedan hem åt och sedan till expert invigningen... Fick stå i kö en h typ innan jag kom in. Sedan när jag tittat på kamera till syrran men det blev inget och mobil åt mig sj men den saknade radio det går liksom inte ihop jag är "radiogroupie" men bestämt mig för en kaffebryggare så att kaffet kan vara mindre beskt och varmare när det är nygjort. Fick jag stå i kö en 50 min typ så när jag nu kom hem beslöt jag mig för att ta en välförtjänt dusch... Sitter nu och bloggar och ska se på csi ny...


Ha det bäst!!!

Av Louise - 18 november 2007 23:23

Sett på emilio estevez i spanarna bra aktuion som var lite smårolig liksom!!!


God nat!!!!

Av Louise - 18 november 2007 16:03

Tja andra dagen här då!!!

Jag har vilat större dagen av dagen vakna till andra havllek av reprisen av idol såg ted och fredag hel veckan i sängen sedan jick jag upp. Åt lövbiff och potatismos ganska gott...

Ska nu ta en prommis skönt att röra sig har problem med nacken igen nej!!!

Måste gå nu.


Ha det bäst!!!

Av Louise - 17 november 2007 23:20

hur skaffar man vänner här? Undrar bara finns den möjligheten ellr är det bra sig sj man sköter och läser andras men inget mer?

Av Louise - 17 november 2007 21:43

Tja första dagen inne här ska nog trivas. Har idag varit ute och handlat en kameraväska till min nya kamera fint letat ett tag... Även köpt elektriska tandborstar till syrran och morsan!!! Beslutat mig till att så fort som möjligt skaffa kontaktlinser igen. Blir nån gång nästa år om jag inte vinner på lotto eller så.

Ted får räcka för nu ska se på tv hittar nog nåt att se!!!


Ha det bäst!!!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Undrar över om alla passar i lugg?
 Ja, alla kan ha det.
 Ja, vissa ska alltid ha det.
 Nja, vissa kan ha det men bara för att det är mode.
 Nej, vissa ska inte ha det.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<<
November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards